tiistai 13. joulukuuta 2011

home sweet home

Tässä tulee lupaamani huonepostaus, ajattelin tehdä jo näin aamulla kun heräsin vähän ennen kahdeksaa ja menen kouluun vasta kymmeneksi.. (:

Tässä kuvassa näetkin koko kämpän c;

Tässä kuvassa esiintyy.. sänky. Itse rakensin pohjalle Girl:It paketista tollasen, sitten löysin sellasta vaahtopatjajuttua jonka päälle ompelin tollasen vaaleenpunasen lakanan ja sitten löysin tyynyn jossa oli vaaleenpunanen Barbie-tyynyliina, niin poistin vain sen tyynyliinan ja ompelin tosta kukkakuosista uuden, ja samasta sitten pussilakanan, ja sinne sisälle ompelin fleecestä peiton (;
Sitten tossa on tietenkin yöpöytä, jossa alimmaisena on joku minilaatikko (Girl:Itistä sekin :D) ja sen päällä Moppel-lampun e-box (sen takia siitä lähtee tollanen johto) ja siihen päälle änkäsin (Girl:Itistä tulleen) pinkin herätyskellon ja lilan barbie-puhelimen. Tossa sängyn päällä on muuten sellanen kannettava levysoitin, jos ihmettelit mikä tuo pinkki mötikkä on. Ja tuolla tyynyn luona (jota ei näy) on kans sellanen pieni söpö nalle joka ei näy (:

Tässä näkyy sängyn toinen pääty ja vaatekaappi, jonka löysin Barbie-tavaroistani. Joku merenneitoaihe siinä taitaa olla. Lattialla on kaks kenkäparia, noi vaaleenpunaset on sellaset ballerina-tossut (joita oon muillakin bloggaajilla nähny :D). Vaatekaapissa on tietenkin jo vaatteita, lähinnä jotain toppeja, hameita ja housuja ja sitten laitoin sinne ylimpään isoimpaan 'lokeroon' vaatetangon koska löysin 3 Barbie-henkaria niin niihin voipi sitten ripustaa jotain mekkoja.. (:
Katossa roikkuu tollanen vaaleanpunainen nauha, jossa se Moppel-lamppukin roikkuu puoliksi ja sitten laitoin siihen minipyykkipojalla laukkuja roikkumaan. Vähän tuolla edessäpäin löytyy myös leppäkerttupyykkipoika :3
Niin, aivan. Noi heppajulisteet on toki lähössä tosta pois :D

Sitten löytyi tällänen laatikosto, jonka päällä on vähän sitä sun tätä ja laatikoissa on ylimmässä jotain keittiötavaraa siihen asti että saan jonkun keittiöhyllyn, keskimmäisessä on tollasia laukkuja joitten olkahihna oli niin paksu etten saanu sitä roikkumaan pyykkipojalla ja alimmassa on vähän kaikkea pinneistä parittomiin kenkiin :D
Tää laatikosto ei tod. näk. oo jäämässä tohon, koska tohon kohalle tulis tuoli ja ruokapöytä ym.

Sitten tässä kuvassa esiintyy vähäsen olohuonetavaroita ja varastotavaraa. Tossa sinisessä roskapöntössä on takkeja ja Nalle Puh-lahjakassissa vähän kaikenlaisia vaatteita (molemmat on täynnä :D). Pöntön päällä näkyvä punanen juttu on sellanen söpö pieni reppu :3 Ja sitten lahjakassin päällä näkyy se Barbie-tyynyliina xdd Tossa tummansinisessä pussukassa on simpukoita, joita sitten ehkä laitan jonnekkin keskelle sisustusta kunhan saan olohuoneeseen ja keittiöön kalusteita.. c:

Tässä tää sitten oli.. laitan lisää kuvia sitten kun teen kämppään lisää juttuja.. (: Pitäis tässä joku päivä lähteä jonnekkin metsästämään sitä ruokaryhmää ja sohvaa..
P.S. Saa kommentoida! (;

3 kommenttia:

  1. Kyllä minä voisin kommentoida :D Hyvä kun aijot tehdä valmiiksi nukellesi huonetta. Kukaan ei ole kommaillut sinun blogiisi. Olen ensimmäinen!

    VastaaPoista
  2. Voi tsiisus Nansku, ihana huone (y) Loukkavaa, se on jo liian upea. ♥

    ~ Flena, joka nyt näköjään Kiminäkin tunnetaan

    VastaaPoista